❤️Kérd plexi táblával, és küldj szerelmednek szívhez szóló személyes üzenetet!❤️
Mi bármit ráírunk, az üzeneted bizalmasan kezeljük!!!
Mindössze csak annyit kell tenned, hogy kiválaszd a „titkos üzenetet”, majd a pénztárnál a megjegyzés rubrikába beírod az üzeneted!
Erre a kis plexi táblára MAXIMUM 3 SZÓ fér rá, ezt vedd figyelembe!! Igény esetén többet is szívesen írunk, felár ellenében!
Primavera bor rizlingszilvániból készült, teljes érésben szüretelve inkább lágynak mondható. Optimális esetben bora illatos, könnyed, gyorsan érik, de viszonylag gyorsan hanyatlik is. Reduktív technológiával, hidegen erjesztve szépen kinyílik, és igazi könnyed, illatos, zamatos friss bort készítenek belőle. Mintha a tavaszt töltenénk pohárba! Zöldes-sárga színű, bodza és csalán illatú félszáraz bor. Szárnyas ételekhez és salátákhoz ajánljuk 9-10 Celsius fokra hűtve.
Elixír juhfark késői szüretelésű, aszú jellegű alapanyagból készült, ez egy desszert bor. Nem írhatjuk rá, hogy aszú, pedig a technológiáját, cukortartalmát, ízvilágát tekintve is az. 114g/l maradékcukorral, 6g/l körüli savval igazi borkülönlegesség. Nem tudják minden évben megismételni, mert rengeteg tényező kedvező együttállása kell hozzá. Próbáljátok ki, amíg van belőle!
Prestige juhfark a klasszik juhfarkhoz képest kap egy kis battonage eljárást (finom seprőn tartás), valamint nagyjából 10-12 hónapig 500l-es tölgyfahordóban érlelik. Ezt követően a hordókat összefejtik saválló tartályba, egalizálják, majd az itt eltöltött 3-6 hónap alatt nyeri el palackozásra alkalmas formáját. Palackozás után 3 hónap pihentetést, érlelést követően hozzák forgalomba. Nem készül minden évjáratból!
Értékelések
Még nincsenek értékelések.